37. slovenski e-knjižni sejem, 23. 11.–5. 12. 2021

Ponedeljek, 22. november 2021 ob 10:23
Slovenski knjižni sejm 2021 bo tudi tokrat izveden v spletni različici. Tudi Knjigarna FF se bo v bližnji prihodnosti posodobila, zato vam v danem trenutku nudimo možnost nakupa knjig s sejemskim popustom po treh poteh.

V tem času boste večino knjig Znanstvene založbe FF lahko kupili s 25 % popustom*. Popust velja tudi pri nakupu knjig, katerih cene so že bile znižane. 

Kupujete lahko po treh poteh: 

1) Na spletni strani Knjigarne FF - naslove knjig, ki jih želite naročiti, sporočite po e-pošti na naslov: knjigarna@ff.uni-lj.si. Naročilo bomo obdelali v knjigarni in vam po e-pošti poslali račun. Ko bomo prejeli vaše plačilo, vam bomo na navedeni naslov poslali še knjige, zato v naročilu ne pozabite pripisati tega podatka. 

2) Na novi spletni strani knjigarne Založbe Univerze v Ljubljani vam bo v košarici avtomatsko obračunan 25 % popust na veliko večino naših knjig*.

3) V Knjigarni FF v pritličju fakultete na Aškerčevi 2. Če želite, da vas knjige ob vašem obisku že čakajo, vas prosimo, da nam naročilo sporočite po telefonu na: 01/241 11 19. 

Naj nas knjige povezujejo :)

* Popust ne velja pri naslednjih gradivih Centra za slovenščino kot drugi in tuji jezik FF:
Slika jezika
Vse Žepne slovenščine
Učbeniki in delovni zvezki: Čas za slovenščino 1 in 2, Križ kraž (učbenik in priročnik)
Oblike v oblakih 
Martin Krpan 
Desetnica, Povodni mož, Lepa Vida
Slovenščina 1+


NULL