Sejem akademske knjige Liber.@c 2020: Knjige z vrta. Po spletnih stopinjah v mesto

Sejem akademske knjige Liber.@c 2020: Knjige z vrta. Po spletnih stopinjah v mesto
Četrtek, 14. maj 2020 ob 13:06


V času sejma Liber.ac (18. - 24. 5.) lahko knjige Znanstvene založbe FF kupite s 25 % popustom. V primeru, da knjiga na knjižnem trgu še ni prisotna šest mesecev, vam bomo zanjo priznali 20 % sejemski popust*. Informacijo lahko preverite na spletni strani Javne agencije za knjigo RS. Pri naročilu pripišite: Koda - Sejem in ne pozabite dodati svojega naslova. Pri nakupu dveh knjig je v času spletnega sejma pošiljanje po Sloveniji brezplačno**.  Po prejemu nakazila vam bomo naročeno poslali na navedeni naslov. Spletna košarica do ponovnega odprtja fakultetne knjigarne ne deluje, zato vas prosimo, da naročilo oddate po e-pošti na naslov: knjigarna@ff.uni-lj.si . Če ste študentka ali študent FF to pripišite poleg vašega naslova.


Našo ponudbo si lahko ogledate v spletni knjigarni.


Veselimo se obiska v našem vrtu :)


* Popust ne velja pri knjigah, ki imajo že znižano ceno in pri knjigah Centra za slovenščino kot drugi in tuji jezik (učbeniki in gradiva za učenje slovenščine).

** Če ste študentka ali študent FF je pošiljanje v času spremenjenega delovanja Knjigarne FF v vsakem primeru brezplačno (Glejte obvestilo, ki se odpre, ko kliknete na pasico "Naročila sprejemamo po e-pošti").   
NULL