Prodaja knjig v času začasne zaprtosti knjigarne zaradi epidemije koronavirusa

Prodaja knjig v času začasne zaprtosti knjigarne zaradi epidemije koronavirusa
Torek, 24. marec 2020 ob 22:10

Pozdravljeni,

naša knjigarna na Aškerčevi c. 2 je do vladnega preklica zaprta. Prav tako iz objektivnih razlogov ne deluje spletna košarica.

V TEM ČASU LAHKO KNJIGE NAROČITE SAMO PO E-POŠTI na naslov: knjigarna@ff.uni-lj.si . Naročila bomo obdelali v najkrajšem možnem času in vam po e-pošti poslali račun. Po prejemu plačila vam bomo naročeno po navadni pošti poslali na vaš naslov.

ČE STE ŠTUDENTKA/ŠTUDENT FILOZOFSKE FAKULTETE pri svojem naročilu pripišite še to informacijo. Priznali vam bomo študentski popust* in vam do konca aprila pri teh naročilih ne bomo računali stroškov pošiljanja. Enaki pogoji veljajo za Alumne UL.

POŠILJANJE NA NASLOVE PO SLOVENIJI (ostala naročila):
Za pošiljke do 2 kg znaša poštnina 3,40 eur. Za večja naročila vam bomo informacijo o poštnini sporočili ob potrditvi prejema vašega naročila.

POŠILJANJE IZVEN SLOVENIJE:
Za pošiljke v tujino, ki ne presegajo 2 kg, znaša poštnina 8,54 eur. Za večja naročila vam bomo informacijo o poštnini sporočili ob potrditvi prejema vašega naročila. Z obratno e-pošto vam bomo sporočili tudi, če je pošiljanje v določeno državo v tem času mogoče.

Odprema knjig bo potekala 1 - 2krat tedensko.

* Popust ne velja pri knjigah, pri katerih še ni minilo šest mesecev od izida (To informacijo lahko preverite na spletni strani Javne agencije za knjigo RS.) oz. pri knjigah, pri katerih že obstaja znižana cena.

Prijazno vas pozdravljamo in vam želimo, da ostanete zdravi ter da se čimprej ponovno srečamo na naših vsakdanjih poteh.

Maja in Ida iz Knjigarne FFNULL